Soinin Auto Jari ja Jarmo Kataja-aho Oy :n TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 §: mukainen rekisteriseloste.

1. REKISTERIN NIMI
Soinin Auto Jari ja Jarmo Kataja-aho Oy:n markkinointirekisteri

2. REKISTERIN PITÄJÄ
Soinin Auto Jari ja Jarmo Kataja-aho Oy 
Multiantie 7, 63800 Soini
Y-tunnus 0580946-6

3. REKISTERIN YHTEYSHENKILÖ
Jarmo Kataja-aho, Soinin Auto Jari ja Jarmo Kataja-aho Oy
esso.soininauto@japo.fi

4. REKISTERISSÄ KÄSITELTÄVÄT HENKILÖTIEDOT
Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
– Nimi
– Sähköpostiosoite

5. HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS
Emme käytä saamiemme yhteysteitoja markkinointitarkoituksiin.

6. HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYS
Henkilötietoja säilytetään rekisterissä lomakepalvelun voimassaoloajan. Rekisteristä voidaan poistaa henkilötietoja asiakkaan pyynnöstä.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Tietolähteenä ovat asiakkaan verkkolomakkeella antamat tiedot.

8. TIETOJEN LUOVUTUS
Henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle muuta tarkoitusta varten paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

9. REKISTERIN SUOJAUS
Asiakasrekisterin tietoturvallisuus varmistetaan tarkoituksenmukaisin toimenpitein. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia ja rekisteritietoja käsittelevät henkilöt ovat salassapitovelvollisuuden alaisia. Pääsy asiakasrekisterin tietokantaan on rajoitettu asianomaisille käsittelijöille.

10. HENKILÖTIETOJEN TARKISTUSOIKEUS
Tarkistaaksesi, mitä henkilötietoja sinusta on kerätty rekisteriin, ota yhteys sähköpostitse rekisterin yhteyshenkilöön.

Soinin Auto Jari ja Jarmo Kataja-aho Oy :n EVÄSTEKÄYTÄNNÖT

Vieraillessasi verkkosivuillamme, voimme kerätä tietoa palvelujen käyttöön, käyttömääriin ja muuhun tilastointiin liittyen sekä käsitellä ja analysoida kyseistä tietoa. Palvelujen sisällön käytön seuraamiseksi sekä niiden käytön helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi voimme käyttää ns. evästeitä (cookies). Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla kerättävillä tiedoilla ei voida tunnistaa yksittäisiä käyttäjiä.

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ
Yrityksemme evästeiden käytön tarkoituksena on analysoida ja kehittää palveluita. Evästeitä voidaan käyttää myös mm. yrityksemme internetsivujen kävijäseurantaan sekä mainonnan tehokkuuden mittaukseen. Käytämme käyttää evästeiden käsittelyyn analytiikkaohjelmia eikä käyttäjästä kerätä minkäänlaisia henkilötietoja.

Soinin Auto Jari ja Jarmo Kataja-aho Oy:n sivustolla käytämme Google Analytics -verkkoanalytiikkajärjestelmää.

EVÄSTEISTÄ VOI KIELTÄYTYÄ
Useimpien selainohjelmien Ohje-valikosta saat tietoa siitä, miten selaintasi estetään hyväksymästä uusia evästeitä, miten saat selaimesi ilmoittamaan uuden evästeen vastaanottamisesta tai miten estät evästeet kerta kaikkiaan. Lisäksi voit poistaa käytöstä tai tuhota vastaavanlaiset tiedot, joita selaimien lisäosat voivat käyttää, muuttamalla lisäosan asetuksia tai käymällä sen valmistajan verkkosivustossa.